1-op-1
Worklife Coaching

 

  • Ben jij een drukke, ambitieuze professional en wil je meer plezier in je werk en kwaliteit van leven?

  • Wéét je dat er meer in zit dan je er nu uit haalt?

  • Ben je klaar met de stress of onrust van het 'is dit nu alles-gevoel'?

  • Is het tijd om nu écht jezelf naar een volgend niveau te tillen zodat je vol vertrouwen weer verder kan?

  • Én ben je bereid hiervoor te doen wat nodig is?

 

In het Worklife coachingprogramma gaan we samen aan de slag. Je leert exact hoe je jouw leven zo in kan richten dat je vol vertrouwen krachtige keuzes durft maken, je jouw dromen verwezenlijkt en jij ontspannen kan werken en genieten van je leven. We werken zowel op inzichtsniveau als gedragsniveau aan jouw persoonlijk leiderschap.

 

In het Worklife coachingprogramma werk je 1 op 1 met behulp van mijn continue persoonlijke coaching aan jouw werk en leven. Het is een krachtig transformatie programma waarin de focus ligt op ontspannen werken en leven met mooie resultaten waar jij je goed bij voelt.

INNERLIJK LEIDERSCHAP 

Tijdens de coaching werken we continue aan jouw innerlijk leiderschap. Je leert om leiding te nemen over jouw innerlijke belevingswereld. Zodat jij jezelf  leidt in plaats van jouw gedachten en gevoelens jou. De basis voor elk resultaat ligt bij jou. We bereiden de binnenkant voor de stappen naar buiten.

 

wat levert je het op:

Je ontdekt jouw unieke waarden en innerlijke drijfveren en hoe je hiermee alles uit jezelf haalt en ontspannen en energiek werkt

je leert beter om te gaan met stress en spanning

je leert de juiste mindset die zorgt voor meer rust en resultaat

Je gaat uit van je eigen (veer)kracht en bent niet afhankelijk van anderen voor jouw succes of resultaat

Je versterkt de grip op je emoties en verstevigt je zelfvertrouwen en levenslust

Je stelt makkelijker prioriteiten en kunt voor jezelf krachtige keuzes maken en deze in acties omzetten

kevin-wolf-1052751-unsplash

Met hulp van Ingrid ben ik gaan staan voor wie ik ben en wat ik waard ben. Hierdoor durfde ik na jaren eindelijk te starten als ondernemer en mijn baan die voelde als gouden kooi los te laten. Ik ben vol vertrouwen, heb veel minder stress en sta weer zelf aan het roer. En dat voelt superfijn! 

Heleen - Zelfstandig communicatiespecialist

LEIDERSCHAP IN WERK EN LEVEN

We gaan samen op pad en werken daarbij van binnen naar buiten. Je leert leiderschap te nemen in de buitenwereld; in je werk en in je relaties. Je richt je op een zinvol bestaan. Je neemt actie waar jij dat echt nodig vindt.

Wat brengt het je?

je leert makkelijker te ontspannen en de angel uit jouw stressbronnen los te laten

je leert op zowel werk als privévlak de passende keuzes te maken, waarmee je jouw leven en werk naar een hoger plan tilt 

je leert om de verschillende rollen in je leven moeiteloos te organiseren, zonder je mee te laten slepen door alle drukte en hectiek om je heen. 

je gaat allemaal dingen bereiken die je nooit alleen zo snel in je eentje had kunnen realiseren of bedenken

dit alles brengt je meer vervulling, voldoening en verbinding

Hoe zou het zijn…

Als je dit allemaal stapsgewijs van mij zou leren en ik jou hierin begeleid bij het behalen van jouw doelen? Zodat je niet meer in je eentje hoeft te worstelen? En dat je straks niet alleen trots bent op jouw leven en werk en er ook echt ontspannen van kan genieten? En dat je bovendien ook weer voldoende tijd hebt voor jezelf, voor je vrienden en je familie?

Hoe werkt een coachingstraject:

We stellen een helder doel en gaan samen op pad. Ik kijk steeds naar jouw specifieke behoeftes en sluit daar met maatwerk op aan.  Door middel van gesprekken elke 2 à 3 weken, concrete oefeningen en praktische tools werk je toe naar je doel waarbij je direct alles kunt toepassen in de praktijk. 

brooke-cagle-650267-unsplash

Ik had in eerste instantie mijn vraagtekens bij het Worklife Coaching programma; ik vond het een behoorlijke investering. Maar wat ben ik blij dat ik het wel heb gedaan. Ingrid heeft mij echt uitgedaagd en me laten zien dat er veel meer mogelijk is als werkende moeder. Ze heeft me geleerd dat ik me niet 'klein' hoef te houden, waardoor ik in actie ben gekomen en ben gaan doen wat nodig is. Ik heb hierdoor een functiestap gemaakt die ik daarvoor nooit had durven maken, dus de investering had ik er binnen no time uit! 

Maartje de Vroe - Teammanager

Voor wie is dit Worklife Coaching programma geschikt?

Voor mensen die ernaar streven meer uit zichzelf te halen
Geen slachtoffer willen zijn van de omstandigheden
100% commitment hebben op de doelen die ze willen bereiken
Eerlijk naar zichzelf en hun werk en leven willen kijken, en
Inzien dat dit actie vraagt om te bereiken waar je naar verlangt. 

 

WIL JIJ DIT OOK?

Heb je alles hierboven gelezen, ben jij die ambitieuze professional en komt dit voor jou precies op het goede moment? Dan maak ik graag een afspraak met je voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 60 minuten.

marius-ciocirlan-398931-unsplash

Mezelf hervinden dat was waar ik naar snakte toen ik Ingrid tegenkwam. Ik was naar buiten toe wel rustige en krachtig, maar deep down voelde ik me toch vaak heel anders. Gestrest en soms ook bang om burn-out te raken. Door de coaching voel ik me nu ook weer kalm en sterk van binnenuit. En natuurlijk blijft het leven vol uitdagingen, maar ik weet nu dat ik mezelf er niet meer in verlies en dat geeft heel veel vertrouwen. Bedankt Ingrid!

Joost - Developer

Worklife coaching:

Til jouw werk en leven naar een hoger plan!