GRATIS CHALLENGE

voor meer verfrissende rust!

6-10 juni 2017

Ervaar de impact van rust in slechts een paar minuutjes per dag!

Doe gratis mee aan de Challenge en krijg 

meer  verfrissende rust!

 

lady washmachine

Ben jij een toegewijde vrouw
die alles uit haar leven probeert te halen
en sta je daardoor (te) vaak 'aan'?

Valt dit je steeds vaker zwaar?
Of is er daarnaast de laatste tijd veel extra onrust of stress?

En heb je soms last van een van de volgende dingen:

Een vol hoofd en spanning in je lichaam?
Het gevoel dat je beter voor jezelf hebt te zorgen?
Maar ren je maar door?

In de gratis  Challenge voor meer verfrissende rust laat ik je ervaren wat de impact is van dagelijkse rustmomenten op jouw leven. En hiervoor hoef je echt niet dagelijks te mediteren. Je gaat 5 dagen lang oefenen met allerlei soorten rustmomenten. Dagelijks echt even een momentje voor jezelf om te ontspannen en op te laden.

Elke dag krijg je een ander soort moment van rust van maximaal 5 minuutjes.
De momenten zijn laagdrempelig en krachtig. Je ontdekt je eigen manier van rust. Zo wordt het een bijzonder en fijn moment in plaats van een 'to do' op je lijstje

Ervaringen

In de vorige challenge deden bijna 350 vrouwen mee, hieronder een paar reacties.

Dank je voor deze fijne, nuttige challenge. In de dagelijkse hectiek met het gezinsleven, werk, sociale activiteiten schiet bewust stilstaan bij dingen, zorgen voor je innerlijke zelf er wel regelmatig bij in. Deze challenge maakt me weer even bewust hiervan. Erg nuttige oefeningen en tips! Ook fijn dat je zo betrokken bent en het doet vanuit passie. Nogmaals dank.  - Sandra Reinders
Kleine rustmomentjes nemen is nu een dagelijks ritueel in mijn leven. Ze zorgen ervoor dat ik weer rust in mijn hoofd heb. Ingrid, bedankt dat je me de eenvoud en impact hiervan hebt doen inzien. Nu begrijp ik wat het met je doet. Inge
Ingrid heel erg bedankt voor je mooie woorden van deze ochtend. Heel herkenbaar. Erg fijn dat je in deze challenge ons zoveel rustmogelijkheden hebt aangereikt!! Prachtig om te zien hoeveel liefde je voor je bedrijf hebt!! Hele fijne dag gewenst!  Jill Gijssen

 

hand flower

Dit levert het je op:

Wanneer je elke dag een paar minuten een rust neemt,
ga je meer energie, geluk en voldoening gaan ervaren.

Je ontvangt even echt iets voor jezelf.
Rustmomenten brengen je namelijk
dichter bij je jezelf, je laadt op en ontspant.

En met je opgeladen batterij voel je je fitter, is het
makkelijker om  
goed te presteren en kun je bovendien
met 
meer plezier aandacht aan anderen  geven.

Je ontdekt kortom hoe een dagelijks rustmoment
ook voor jou heel veel effect heeft
en hoe je het makkelijk vol kunt houden.

Dit is wat je krijgt:

Elke dag een mailtje met opdracht, audio of filmpje waarin ik je in jouw rustmoment begeleid.

Inspiratie en support van een leuke groep mede-rustzoekers in de besloten Facebook-groep.

Elke dag een krachtige intentie via de Facebook-groep om je gedurende de dag te herinneren aan je rust.

Kans op gratis deelname aan het gloednieuwe Online Relax & Recharge Retreat 

 

Doe je mee? We starten 6 juni a.s.

ingrid-365mindful-500x500

Wie ben ik?

Mijn naam is Ingrid Depyper. Mindful Strenght coach en het gezicht achter 365 Mindful. Samen met mijn vriend Jeff en zoontje Benjamin woon ik in Amsterdam.

Ik help drukke, toegewijde, hoogopgeleide vrouwen weer krachtig en optimaal in balans te komen zodat er meer ruimte komt om van het leven te genieten. Zelfs als het even tegenzit.

Lees verder

Een dikke 10 jaar geleden zat ik middenin een pittige scheiding. In de periode die daarna kwam, ontdekte ik dat ik jarenlang vooral vanuit plichtsbesef mijn leven had ingevuld en hoe ik dacht dat het hoorde te zijn.  Eigenlijk wist ik niet goed wat ik ECHT wilde met mijn leven. Maar tegelijkertijd WIST ik ook dat er nog allerlei mooie dingen voor mij waren weggelegd. Ik ging daarom op zoek; Ik volgende een opleiding als coach en verdiepte me jarenlang in persoonlijke ontwikkeling. Liet mezelf coachen, volgende retraites, en ook versterkte ik mijn lichaam en geest met yoga en krachttraining. Een super waardevol, helend en natuurlijk soms ook pittig proces waar ik tot op de dag van vandaag nog heel dankbaar voor ben.

Rust is nu mijn basis. En als ik het kan leren, kan iedereen het leren. Het is dan ook mijn missie geworden om jou te helpen weer rust en balans te vinden. Zodat je vanuit die rust een prachtig en gelukkig leven kunt opbouwen.

Onrust en stress is pittig, maar hoe je ermee omgaat daar heb je wel invloed op. Je bent dan ook zelf verantwoordelijk voor je levensgeluk. En daar help ik je op allerlei manieren on- en offline onvoorwaardelijk bij.

Want ik wil zoveel mogelijk vrouwen inspireren en motiveren om weer vanuit hun allerkrachtigste en meest rustige ik hun mooiste leven te leven, zodat ze ook mindful mee kunnen bewegen als het even wat lastiger is.

Inklappen

Meld je aan voor de gratis

Challenge voor meer verfrissende rust!