90 dagen programma~  Krachtig Verder 

snel lekker in je vel na je scheiding

Als je je scheiding wil gaan beleven als het beste wat je ooit kon overkomen.

Scheiden is een van de meest impactvolle gebeurtenissen die je kunt meemaken. Het fundament onder je leven gaat onderuit en op de brokstukken van je verleden heb je weer alles opnieuw op te bouwen.  Dit is voor de meeste vrouwen die ik begeleid vaak een superonzekere, eenzame periode waarin een heleboel vragen en emoties voorbij komen over hoe nu verder.

Gelukkig is het voor de meeste vrouwen ook vaak een prachtige, nieuwe kans om hun leven zo vorm te geven dat het echt bij ze past. Want een ding weet je na je scheiding zeker;  Het zal nooit meer hetzelfde zijn. Dus dan kun je er maar beter weer iets geweldigs van maken.

Het Krachtig Verder programma ondersteunt je daar volledig bij.

 

Ervaring:

Door het Krachtig Verder programma kreeg ik een totaal ander perspectief op mijn leven. Zag ik in de eerste maanden na mijn scheiding nog totaal niet waar het met mijn leven naartoe moest en voelde ik me ontzettend eenzaam, toen ik met Ingrid aan de slag ging veranderde dit al snel. Ik kreeg al gauw weer goeie dagen, er kwam ruimte om echt stil te staan bij mijn mogelijkheden en ik ging mijn leven op zo'n manier invullen dat mijn geluksgevoel niet meer afhankelijk is van anderen. Ik voel me ondertussen geheeld en kijk weer met vertrouwen naar de toekomst. Wil je net als ik dus echt een nieuwe start dan raad ik het 90 dagen programma en de persoonlijke begeleiding van Ingrid enorm aan.
Joyce Dintel - financieel adviseur

Stel je eens voor... 

Dat je het leven weer aankan, je rustig en stabiel jezelf kunt verhouden tot je ex-partner, je een vrolijke mama bent die geniet van haar leven.  Het gedoe rondom de scheiding op zo'n manier kan dragen waardoor je echt instaat bent goed voor jezelf te zorgen en er zo'n ontspannen fase in je leven aanbreekt dat je al je dromen en wensen weer kan gaan vormgeven. Klinkt dit voor jou geweldig?
Dit kun jij ook bereiken.

image-2017-05-12

Hoe werkt het?

Het Krachtig Verder programma begint met een VIP  Morning op een inspirerende locatie. In een ochtend leer je veel en ga je flink aan de slag. Als resultaat heb je een concreet 90-dagen actieplan. Daarna krijg je gedurende 90 dagen mijn volledige ondersteuning. We spreken af hoe dit voor jou het best ingezet kan worden en we werken altijd volgens een plan. Zeker is dat we zeer geregeld coachingsessies hebben, want we willen niet dat je vastloopt. Daarnaast heb je tijdens de volle 90 dagen toegang tot mij voor al je vragen en support. Dat gaat via email. Uiteraard krijg je van mij allerlei tips, opdrachten en gevarieerde oefeningen. Als je er niet uitkomt, dan plan je een call in. Zo ga je snel en concreet aan de slag, met onmisbare persoonlijke ondersteuning!

 

Het programma is wat voor jou als:

Je voelt dat je naast alle praktische dingen rondom je scheiding aandacht wil geven aan jezelf 

Inziet dat het helen van je hart voor jezelf en je omgeving het beste en meest krachtige is wat je kan doen

Je in alle rust wil leren van je verleden

Je goeie keuzes wil maken die het verschil gaan maken in je verwerkingsproces

Je weet dat er zoveel meer in zit dan wat er tot nu toe is uitgekomen

Je deze fase in je leven wil gebruiken voor meer verdieping en zingeving

Je meer wil leren over mindfulness en hoe het je nu en in de toekomst kan helpen met alles wat je meemaakt in harmonie te kunnen leven.

Je naast alle goedbedoelde hulp van je omgeving ook behoefte hebt aan een objectieve sparringpartner

joshua-newton-146015-min

Met het Mindful Scheiding programma krijg je:

gegarandeerd een krachtige, positieve mindful mindset die je ook in elke toekomstige situatie helpt

Toegang tot jouw eigen coach en vaste sparringspartner

een ‘deep dive’ VIP Morning

een persoonlijk 90-dagen plan

Emergency e-mail support voor al jouw vragen

Ruime mogelijkheid om aangepast aan jouw agenda gesprekken per telefoon, Skype of meetings te boeken in een aangename coachingsruimte of op een inspirerende locatie

Dankzij het Krachtig Verder programma
ga je weer voluit leven!

Bedenk wat dit traject je allemaal gaat opleveren. Natuurlijk kun je het ook zelf uitvogelen. Maar ik weet zeker dat je dankzij het Krachtig Verder programma… op alle fronten krachtiger wordt!! Als persoon, als (ex)partner, als moeder en zelfs op je werk. Alles zal veel gemakkelijker gaan.  Je weet hoe je weer rust in je lijf krijgt. Je voelt dat je weer in balans komt. Je hebt weer grip op je emoties. Je ervaart controle en hebt overzicht over je leven. Je hebt geleerd van je verleden en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Je kunt goed omgaan met het het verdriet en kan je kinderen ermee helpen. Je gaat weer lekker op je werk en hebt weer voldoende energie. Je kan weer nadenken over je dromen en er echt wat mee gaan doen. Je hebt je hart weer geheeld en er is misschien zelfs weer ruimte voor een fijne nieuwe relatie. Allemaal dingen die je nooit alleen had kunnen bedenken of zo snel in je eentje had kunnen realiseren.

Waarom kiezen voor mij?

Mijn kracht is dat ik mindfulness en coaching combineer met mijn eigen ervaring als gescheiden vrouw en jarenlange ervaring in het (internationale) bedrijfsleven en onderwijs. Ik snap wat jou rationeel drijft, maar ik voel ook de diepere lagen. Ik werk met humor, rust en gezonde betrokkenheid. Levert dat gegarandeerd succes? Als jij 100% verantwoordelijkheid neemt en de benodigde acties ook echt doet, dan garandeer ik je een enorme JA.

WEB_DN1A2293

Heb je zin om aan de slag te gaan?

Zo gaat het in z’n werk:
we beginnen altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Daarin stellen we vast wat jij nodig hebt om zo goed mogelijk de scheiding achter je te laten. Deze Krachtig Verder Coaching sessie geeft je helderheid over waar je nu staat, wat je obstakels zijn die je ervan weerhouden om de scheiding achter je te laten en geeft kristalhelder inzicht in wat je wil bereiken. We kijken samen hoe ik jou verder kan helpen met het creeren van jou fijnste, nieuwe leven.

Zijn we erover uit dat het Krachtig Verder programma op dit moment het beste traject voor jou is, dan starten we wanneer jij er klaar voor bent. Na een aantal uitgebreide testen, werken we tijdens jouw VIP Morning je actieplan uit om de doelen te halen die jij na 90 dagen wil hebben bereiken.

Ervaring:

Mezelf hervinden dat was waar ik naar snakte toen ik Ingrid tegenkwam. Ik was naar buiten toe wel krachtig, maar deep down voelde ik me toch vaak heel anders. Door het Krachtig Verder programma voel ik me nu ook weer sterk van binnenuit. En natuurlijk is het gescheiden leven nog steeds vol uitdagingen, maar ik weet nu dat ik het allemaal op een veel positievere en mindful manier kan dragen. Bedankt Ingrid!
Marijke van Kampen
 

Wil je samen bekijken wat ik voor jou kan betekenen? Vul dan hieronder je gegevens in. Dan spreken we elkaar snel!

Invalid Email
Invalid Number