Driedaagse Oase Weekend

met Marjolijn en Ingrid in Badhotel Domburg ****

 

Dag van aankomst:

Je komt lekker op je eigen tijd aan in Domburg. vanaf 15 uur kun je inchecken. Ben je vroeg, dan heb je alle tijd om alvast het hotel of het strand te verkennen. Je kunt eventueel eerder komen en je bagage achterlaten bij de receptie.

Om 17.00 uur is de kennismaking met Marjolijn, Ingrid en de andere deelnemers in de zaal onder het genot van een kopje kruidenthee. Om 17:30 volgt de fit walk op het strand. Rond 18.30 zijn we terug in het hotel, je krijgt even de tijd om je om te kleden voordat we om 19 uur beginnen met een Pilatus-kennismaking en meditatie. Om 20 uur volgt een heerlijk drie-gangendiner in restaurant Zee &Land.

 

Zaterdag:

We start om 8:15 de dag met een korte stretch op het strand. ben je geen vroege vogel? Kom dan om half 9 naar de zaal voor de Pilatus-les. Heb je nog nooit Pilates gedaan? Geen probleem, Marjolijn biedt bij iedere oefeningen varianten voor beginners en gevorderden. Na de sessie kun je je even opfrissen en is tijd voor het overheerlijke ontbijt (vanaf 9:30-10:30 uur). Vanaf 11.00 uur geeft Ingrid een mindful leven workshop waarin je tools krijgt aangereikt om bewuster te leven en makkelijker te ontspannen.

‘s Middags ben je vrij. Domburg leent zich erg goed om te relaxen: op het terras of bij de openhaard met een goed boek, tijdens een saunabezoek in het wellness center of een ontspannen wandeling door de duinen, het bos of het strand. Wil je even weg van alles en iedereen? Dan ligt Middelburg om de hoek!

Om 18:00 uur volgt opnieuw een Pilatesles, die eindigt met een heerlijke ontspannen meditatie. Het diner op deze avond is niet inclusief, dus het is misschien een goed idee om ‘s middags al rond te kijken naar een lekker restaurantje. Ook de Brasserie van het hotel is natuurlijk een optie.

 

Zondag:

De laatste dag alweer! Deze dag starten we opnieuw op het strand met een heerlijke stretch om 8:15 uur. Aansluitend is er weer een Pilatus-les in de zaal en een laatste meditatieworkshop. Na de workshop kun je je weer opfrissen en is het ontbijt (vanaf 9:30 uur). Uitchecken is mogelijk tot 11.00 uur. We eindigen het Oase-weekend met een afscheid in de zaal.