Mindful retreats

Ultiem opladen en ontspannen 

Wil je er even helemaal tussenuit om je batterij op te laden, lekker weg van huis en werk en toch nog in Nederland? Dan is een Mindful Retreat vast iets voor jou!

Pilates-docent Marjolijn van reviveyourlife.nu en mindfulness coach Ingrid van 365 Mindful bieden je een 3-daags retreat-programma aan. Na afloop ga je ontspannen, opgewekt en vol energie weer naar huis.

Deze dagen draait het helemaal om jou!

Body & Mind

Tijdens het Mindful Retreat brengen we met Pilates en Mindfulness onze geest en lichaam in balans. Hierdoor voel je je energieker, rustiger en zit je veel lekkerder in je vel!

Het Mindful Retreat is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden. Dus ook als je nog geen ervaring met Pilates en/of Mindfulness hebt ben je van harte welkom.

Wij werken bewust met kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers zodat we iedereen voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven.

Naast het programma is er voldoende tijd om te genieten van een wandeling of te relaxen rondom onze prachtige locatie.

Data 

In 2020 organiseer ik twee retreats, de data zijn nog niet bekend

 

 

Wil je meer informatie ontvangen over het Mindful Retreat, vul dan hieronder je gegevens in. Dan nemen we contact met je op.

Om alvast kennis te maken met Ingrid als trainer ontvang je GRATIS de mini-cursus '3 geheimen voor Empowered Selfcare' in je mailbox.

* indicates required